Proiectarea unei baze de date exemple


Élément Listați fiecare. De exemplu, poate doriți ca raportul privind vânzările de produse să prezinte vânzările după regiune sau ca raportul de sinteză privind stocul să prezinte nivelurile stocului de produse. La aceasta valoare se poate adauga si TVA etc. Pentru a împărți informațiile în Tabele, alegeți entitățile sau subiectele majore. Analog s pentru DVD adaugam un NR-DVD. Analizați proiectarea pentru a detecta italien erori. De asemenea, luați în considerare Dacă baza de date va conține Informații numai de origine națională sau și de origine internațională. Dacă nu aveți niciun formulaire, imaginați-vă în schimb că trebuie să proiectați un formulaire pentru a înregistra informațiile despre clienți. După ce ați déter Setul inițial de Coloane pentru fiecare Tabel, puteți să rafinați coloanele. După ce am Stabilit numele bazei de date în Caseta nom du fichier (numele fişierului) şi am ales locaţia de salvare, vom aplica noile modificări. Dacă informațiile nu pot fi calculer DIN Alte Coloane, probabil veți avea nevoie de o Nouă coloană.

Adica, coloanele care nu fac parte din Chei nu depind de Alte Coloane decat de Cheia primara. Aici veți afla motivul pentru care această idee nu se recomandă. Puteți să rafinați Lista mai târziu. Cheile primare taiate baza mecanismelor de adresare la nivel de tuplu in modelul relationnelle. Cum rezolvați această problemă? Adăugați câmpuri la tableau sau creați tableau Noi pentru a éclaircissements relațiile, după cum este necesar. Acest pas vă ajută să vă pregătiți pentru restul pașilor. De exemplu daca utilizatorul sterge furnizorul F1 DIN relatia fr (furnizori) atunci sistemul trebuie sa stearga toate livrarile lui F1 DIN relatia FP (efect de stergere in Cascada). Normalizarea este o Iasi de a obtine o multime de tableau echivalente Care elimina DIN BD a informatiile redonante si pe cele care prezinta anomalii la actualizare. Cheia primara este fondamentala pentru operatiile modelului relationnelle si are acelasi ROL ca adresele DIN memoria principala.

Faceți același lucru pentru Scrisoarea-Formular și pentru lisse Alt Tip de raport pe care antţi că îl veți Crea. Aceasta se aplica numai tabelelor Care au Chei compuse. Astfel, veți evidenția eventualele probleme, de exemplu, poate fi necesar să adăugați o coloană pe care aţi uitat să o inserați în timpul fazei de proiectare sau este posibil ca un Tabel să trebuiască împărțit în Două tableau pentru a elimina dublarea. Nu puteți avea Valori dublate Într-o cheie primară. Aici, fiecare produs este un Grup de Coloane Care se repetă, soins diferă de celelalte doar prin adăugarea unui numar la sfârșitul numelui coloanei.

Comments are closed.